Landen- en vrijwilligers coördinator (m/v) Amsterdam, 0.8 fte. (4 dagen p.w)

*** We zijn ontzettend verrast door de vele enthousiaste aanmeldingen voor de vacature van Landen- en vrijwilligers coordinator. Heel veel dank voor het delen en reageren. We hopen iedereen deze week te beantwoorden! Groeten, team Join for Joy***

Join for Joy ondersteunt basisscholen in de rurale gebieden van Afrika met materiaal en expertise bij het implementeren van een sport- en spelprogramma. Join for Joy streeft ernaar kinderen en leraren te inspireren en te laten ervaren wat de impact van sport en spel is. Door middel van sport en spel leren kinderen samenwerken en het beste uit zichzelf en anderen naar boven te halen. Join for Joy geeft kinderen de kans kind te zijn en spelenderwijs hun talenten te ontwikkelen. Tijdens het Join for Joy programma worden sportieve activiteiten aangevuld met lessen over empowerment, bewustwording en gezondheid met het oog op de sociale vaardigheden van de kinderen.

Functieomschrijving

Join for Joy is een snel groeiende en ambitieuze organisatie waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en veel kan leren. We zijn per 1 januari 2017 op zoek naar een landen- en vrijwilligers coördinator die ons team in Amsterdam komt versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werving, selectie en het trainen en begeleiden van onze vrijwilligers. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor onze lokale partner organisaties in Kenia en Oeganda. Je kent de projecten van Join for Joy van binnen en van buiten en zorgt dat alle projecten in samenwerking met de lokale partner organisaties vlekkeloos voorbereid en uitgevoerd worden.

Profiel
Wij zijn per 1 januari 2017 op zoek naar een enthousiaste en avontuurlijke coördinator die voldoet aan de volgende eisen:

Opleiding/werkervaring in sport management, pedagogiek, onderwijs of management en organisatie is een pre.

Werving/selectie achtergrond is een pre.

Groot netwerk (selectie van vrijwilligers).

Organisatorische en coaching “skills”.

Beschikbaar om af te reizen naar Kenia en Oeganda (minimaal 6 weken per jaar).

Je bent proactief, energiek, kunt snel reageren op situaties en je bent in staat overzicht te behouden.

Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als schrift.

Je bent flexibel qua werkuren en vindt het niet erg om soms in de avond uren of het weekend te werken.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag om zoveel mogelijk kinderen het plezier van sport en spel te laten ervaren? Stuur je Cv en motivatie voor 15 oktober naar hannah@joinforjoy.net, t.a.v. Hannah Kooren

Sluit je profiel onvoldoende aan maar wil je wel iets voor Join for Joy betekenen dan kan dat op verschillende manieren:

 Deel deze vacature met je netwerk!

 Meldt je aan als vrijwilliger voor Join for Joy via https://www.joinforjoy.net/volunteer-signup/

 Doneer aan Join for Joy via http://donate.joinforjoy.net/

Share this Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *